Työturvallisuuskortti virtuaalikoulutus

Ajankohta:25.09.2021 08:00 - 25.09.2021 16:00
Paikka:Koulutukseen voit osallistua etänä ympäri Suomea
Järjestäjä:Saferon Oy
Vastuuhenkilö:Mika Häyhänen
Kuvaus:

KOULUTUS HOIDETAAN ETÄYHTEYDELLÄ

Työturvallisuuskortti on kehitetty yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi. Työturvallisuuskorttikäytännön tavoitteena oo parantaa käytännön yhteistoimintaa yhteisillä työpaikoilla tilaaja- ja toimittajayritysten välillä, tukea työnopastusta yhteisillä työpaikoilla, antaa perustietoa työsuojelusta, vähentää eri tilaajien antamaa päällekkäistä koulutusta ja herättää työpaikoilla kiinnostusta ja motivaatiota oman henkilöstön työturvallisuusosaamiseenpyrkiä vähentämään työtapaturmia ja vaaratilanteita

Työturvallisuuskortin saanti edellyttää työturvallisuuskorttikurssin hyväksyttyä suorittamista. Kortti on voimassa viisi vuotta. Työturvallisuuskortin käyttöönotto on vapaaehtoista, mutta useat tilaajayritykset edellyttävät alihankkijoidensa työntekijöiltä työturvallisuuskortin.

Korttimenettely on laadittu ennen kaikkea teollisuuden yhteisille työpaikoille, mutta se soveltuu myös rakennusalalle, julkiselle sektorille, telakoille jne.

Lisätiedot:

Ilmoittautumisen jälkeen saat kutsun koulutukseen sähköpostiisi, josta avataan yhteys kouluttajaan koulutuksen alkaessa. Voit osallistua koulutukseen tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella joista löytyy mikrofoni ja kamera. Oppikirja tulee sähköpostiin ennen koulutusta ja koulutus on ihan samankaltaista kuin luokkahuonekoulutuksessa.

Koulutuspäivä sisältää normaalit tauot, jotka tulee ohjatusti kouluttajalta. Ole rohkea ja osallistu etäkoulutukseen, me autamme sinut alkuun ja ei haittaa vaikka tulee hieman kömmähdyksiä aluksi!

Ilmoittautumiset alla olevasta painikkeesta tai Mika Häyhänen 040 837 9629/ mika.hayhanen@saferon.fi

Perushinta: 69 € (alv0%) Hintamme on aina kokonaishinta ja se sisältää kaikki kulut.

Ammattipätevyysrekisteröinti: 10€ (alv0%)

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen on päättynyt