Tieturva 2, (2pv)

Ajankohta:22.10.2019 08:00 - 23.10.2019 15:00
Paikka:Neste Jämsän Portti, Kauhkialantie 108, Jämsä
Järjestäjä:Saferon Oy
Vastuuhenkilö:Mika Häyhänen
Kuvaus:

Tieturva 2 -kurssi on tarkoitettu tiellä, kadulla tai muulla liikennealueella liikenne- ja työturvallisuudesta huolehtiville ja niistä vastuussa oleville henkilöille. Kurssin tavoitteena on antaa valmiudet tiellä tehtävien töiden riskien tuntemiseen ja niihin varautumiseen, turvallisuusasioiden huomioimiseen suunnittelussa ja toteuttamisessa, lakisääteisten suunnitelmien tuntemiseen ja laatimiseen, lakisääteisten tarkastusten tuntemiseen, yhdenmukaiseen käyttäytymiseen tiellä tehtävässä työssä, perehdyttämisvelvoitteiden tuntemiseen ja rakennuskohteen eri osapuolten vastuiden tuntemiseen.

Liikennevirasto edellyttää Tieturva 2 -pätevyyttä:

Tiellä tehtävässä työssä päätoteuttajan työ- ja liikenneturvallisuudesta vastaavalta henkilöltä, tienpitoon liittyvässä työssä työnjohto-, valvonta- ja liikenteen järjestelyjen suunnittelutehtävässä työskentelevältä, ELY-keskusten aluevastaavilta, urakka-asiakirjojen valmistelijoilta ja myös ko. työtä tekeviltä hankintakonsulteilta, tilaajan edustajana toimivalta tarkastus- ja valvontahenkilöltä ja rakennuttajakonsultilta.

Kaksipäiväisen kurssin ja siihen kuuluvan tutkinnon suorittaminen oikeuttaa saamaan henkilökohtaisen Tieturva 2 -kortin.

Edellytyksenä Tieturva 2 -kurssille pääsemiselle on voimassa oleva Tieturva 1 -pätevyys.

Lisätiedot:

Ilmoittautumiset alla olevasta painikkeesta tai Mika Häyhänen 040 837 9629/ mika.hayhanen@saferon.fi

Perushinta: 265 € (alv0%). Kurssimme hintaan sisältyy aina kaikki tarvittava, myös kahvit ja lounas.

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen on päättynyt