Työturvallisuuskortti koulutus

Ajankohta:18.06.2019 08:00 - 18.06.2019 16:00
Paikka:Neste Jämsän Portti, Kauhkialantie 108, Jämsä
Järjestäjä:Saferon Oy
Vastuuhenkilö:Mika Häyhänen
Kuvaus:

Työturvallisuuskortti on kehitetty yhteisten työpaikkojen työturvallisuuden parantamiseksi. Työturvallisuuskorttikäytännön tavoitteena oo parantaa käytännön yhteistoimintaa yhteisillä työpaikoilla tilaaja- ja toimittajayritysten välillä, tukea työnopastusta yhteisillä työpaikoilla, antaa perustietoa työsuojelusta, vähentää eri tilaajien antamaa päällekkäistä koulutusta ja herättää työpaikoilla kiinnostusta ja motivaatiota oman henkilöstön työturvallisuusosaamiseenpyrkiä vähentämään työtapaturmia ja vaaratilanteita

Työturvallisuuskortin saanti edellyttää työturvallisuuskorttikurssin hyväksyttyä suorittamista. Kortti on voimassa viisi vuotta. Työturvallisuuskortin käyttöönotto on vapaaehtoista, mutta useat tilaajayritykset edellyttävät alihankkijoidensa työntekijöiltä työturvallisuuskortin.

Korttimenettely on laadittu ennen kaikkea teollisuuden yhteisille työpaikoille, mutta se soveltuu myös rakennusalalle, julkiselle sektorille, telakoille jne.

Lisätiedot:

Ilmoittautumiset alla olevasta painikkeesta tai Mika Häyhänen 040 837 9629/ mika.hayhanen@saferon.fi

Perushinta: 109 € (alv0%) Hintamme on aina kokonaishinta ja se sisältää kaikki kulut. Koulutuksen hintaan sisältyy myös aamukahvit, lounas ja iltapäiväkahvit.

Ammattipätevyysrekisteröinti: 10€ (alv0%)

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen on päättynyt